Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Документ Дослідження впливу трет-бутанолу на стан води в розчинах цукрози(2006) Мірошников, Олег Миколайович; Михайлик, Вячеслав Аврамович; Подобій, Олена ВалеріївнаМетодом диференціальної скануючої калориметрії досліджено теплоти фазових переходів у структурі цукрового розчину при додаванні трет-бутанолу.Документ Дослідження процесів гідратації цукрози з використанням ІЧ-спектроскопії(2009) Подобій, Олена Валеріївна; Мірошников, Олег Миколайович; Олянська, Світлана ПантелеймонівнаПроведено спектроскопічні дослідження впливу добавок дипептидів на характер міжмолекулярних взаємодій у водних розчинах цукрози. Аналіз отриманих даних показав, що гідратація цукрози визначається водневими зв’язками, іон-дипольними та гідрофобними взаємодіями.Документ Дослідження структурних змін у водних розчинах цукрози в присутності трет-бутанолу(2009) Подобій, Олена Валеріївна; Мірошников, Олег МиколайовичПроведено дослідження впливу трет-бутанолу на структурні зміни у водних розчинах цукрози із використанням сталагмометричного методу.Документ Визначення оптимальних параметрів проведення процесу кристалізації цукрози при додаванні хімічного реагенту(2010) Подобій, Олена Валеріївна; Мірошник, Володимир Олександрович; Мірошников, Олег МиколайовичПроведено оптимізацію процесу кристалізації цукрози методом Харрінгтона і визначено оптимальні параметри проходження процесу кристалізації цукрози при додаванні хімічного реагенту