Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Створення технології збивних цукерок з комбінованим корпусом із використанням комплексних сумішей гідроколоїдів
    (2015) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    Для створення певних структур цукеркових мас, що формуються методом ко-екструзії,використана комплексна суміш гідроколоїдів – желатин- LM пектин. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів та їх суміші. Розроблена нова технологія цукерок з комбінованими корпусами. Forthecreationofcertainstructuresofcandiesmassesatformingbythemethodof co-extrusion, theusedcomplexmixturesofhydrocolloids - gelatin – LM pectin. Thetechnologicalpropertiesofthehydrocolloidsandmixtures. It isdeveloped a newtechnologycandieswiththecombinedcorps
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас
    (2014) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна
    Наведено результати досліджень динамічної в’язкості розчинів гуміарабіку, пектинів, желатинів, геланової камеді та їх синергітичних комбінацій в залежності від технологічних факторів (тривалості гідратації, температури, активної кислотності, додавання сиропів).
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас
    (2014) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна
    Наведено результати досліджень динамічної в’язкості розчинів гуміарабіку, пектинів, желатинів, геланової камеді та їх синергітичних комбінацій в залежності від технологічних факторів (тривалості гідратації, температури, активної кислотності, додавання сиропів). Результати даних досліджень можуть бути застосовані у кондитерській промисловості при розробленні нового асортименту цукеркових мас.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії
    (2008) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    Розроблено конкурентноспроможні технології нових груп цукерок з комбінованими корпусами, що дозволяють значно інтенсифікувати процеси на всіх стадіях виробництва, отримати цукерки з оригінальними органолептичними властивостями із зменшеною калорійністю та подовженим терміном зберігання. Встановлено доцільність використання комплексних сумішей гідроколоїдів. A new technology competitive with combined groups of candy shells that can significantly intensify the processes at all stages of production, getting candy from the original organoleptic properties of reduced-calorie and extended shelf life. Established the feasibility of using complex mixtures of hydrocolloids.
  • Ескіз
    Документ
    Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів
    (2009) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні особливості створення цукерок з використанням злакових культур
    (2009) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Залевська, Надія Олексіївна
    Створення раціональної технології нового асортименту цукерок з підвищеною харчовою та біологічною цінністю, зниженої калорійністю з додаванням екструдованих зерен злакових культур.
  • Ескіз
    Документ
    Науковий підхід до розроблення технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, що формуються методом ко-екструзії
    (2008) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів та сумішей: желатин – к-карагінан, желатин – LM пектин.
  • Ескіз
    Документ
    Нова технологія кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів
    (2008) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.
  • Ескіз
    Документ
    Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання
    (2008) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.
  • Ескіз
    Документ
    Структуроутворювачі для цукерок з комбінованими корпусами
    (2007) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.