Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив застосування технології Sous Vide на різні види м’яса птиці(2018) Пасічний, Василь Миколайович; Гармаш, Дмитро Вікторович; Рамік, Оксана Сергіївна; Кохан, Богдан АнатолійовичУ статті розглянуто вплив обробки за технологією Sous Vide продуктів на основі м’яса птиці (філе курчат-бройлерів і м’яса качки) на основні функціонально-технологічні характеристики готового продукту. Згідно з планом дослідження було розроблено рецептури зразків, що відрізнялись видом використовуваної м’ясної сировини і також включали в себе соус хойсін. Рецептури всіх зразків включали в себе 80% основної м’ясної сировини (філе курчат бройлерів, м’ясо качки відповідно для зразків 1—2) та 20% соусу хойсін. З розглянутих джерел і проведеної роботи можна зробити висновки про те, що обробка за технологією Sous Vidе позитивно впливає на всі досліджувані види основної сировини, включаючи м’ясо качки, та може успішно комбінуватись з попередньою кулінарною обробкою.Документ Оптимізація рецептурного складу м'ясних та м'ясомістких напівкопчених ковбас з м'ясом птиці(2013) Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена ОлексіївнаУ статті викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’яса птиці з використанням молочної сироватки і зародків пшениці. This paper presents the results of studies of chemical and technological characteristics of smoked sausages from poultry using whey and wheat germ.Документ Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиці(2005) Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро МиколайовичУ статті викладені результати дослідження буферної ємкості карагінанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара і гуару при використанні їх сукупно, а також сукупно з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. The article presents the results of buffer capacity carrageenan, xanthan gum, Rozhkov tree, container and gum when used together and in conjunction with sodium chloride, potassium chloride and food phosphate salts.Документ Виробництво м`ясних хлібів з м`ясом птиці(2005) Пасічний, Василь Миколайович; Пампура, Тетяна ВікторівнаУ статті викладені результати дослідження буферної ємкості карагінанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара і гуару при використанні їх сукупно, а також сукупно з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. The article deals with developed new types of meat loaves and defined their quality indicators, including chemical composition, functional and technological and organolepticДокумент Стабілізація технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’ясом птиці(2009) Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Мітяєва, С. М.Для підвищення технологічних характеристик основної сировини та харчової збалансованості ковбас проводяться дослідження по можливості розширення використання молочної сироватки, рослинних наповнювачів в нових видах напівкопчених ковбас з використанням традиційної м’ясної сировини та м’яса птиці. To improve the technological characteristics of the main raw material and food balance sausages conducted research on the possibility of expanding the use of whey, vegetable fillers in new types of smoked sausages using traditional raw meat and poultry.Документ Технологічні перспективи використання м'яса птиці в м'ясопереробній промисловості(2008) Пасічний, Василь МиколайовичУ статті йдеться про впровадження нових технологій та технологічних рішень в умовах сучасного виробництва у агропромисловому комплексі та галузях переробки сільскогосподарської продукції. The article deals with the implementation of new technologies and technological solutions in today's production agriculture and industries processing agricultural products.Документ Продукти для шкільного харчування(2008) Пешук, Людмила Василівна; Клименко, Михайло Миколайович; Пасічний, Василь Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Пампура, Тетяна Вікторівна; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Сабадаш, Петро Миколайович; Демчук, Олександр АнатолійовичУ статті запропоновано способи виробництва продуктів для шкільного харчування, при використанні розроблених рецептур і технологій виробництва, що призводить до отримання стабільних за якістю продуктів, які відповідають вимогам діючих нормативних документів. The article suggests ways to produce food for school meals, using recipes developed and technologies, leading to a stable quality products that meet the requirements of the applicable regulations.Документ Інноваційні технології напівфабрикатів кулінарних з м’яса птиці(2013) Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Гередчук, Аліна МихайлівнаСтаття присвячена питанню підвищення функціональних даних м’ясомістких продуктів шляхом комбінування м’яса птиці та рослинної сировини. Запропоновано використання каротиновмісної сировини — моркви і гарбуза, в технології курячого «попкорну».Документ Стабілізація показників напівкопчених ковбас з м’ясом птиці(2009) Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Мітяєва, С. М.В статті викладені результати досліджень зміни технологічних показників фаршів і напівкопчених ковбас при використанні зародків пшениці, молочної сироватки та сухого молока. In the article are presents the results of studies technological change indicators stuffing and smoked sausages with using wheat germ, whey and dried milk.