Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія млинчиків зі збалансованим амінокислотним складом(2014) Дейниченко, Людмила Григорівна; Пересічний, Михайло ІвановичУ статті систематизовано і наведено загальні відомості щодо харчування людей із білковою недостатністю. Обґрунтовано і розроблено технологію млинчиків функціонального призначення, наведено основні показники їх якості. The article systematized and provides general information about nutrition for people with protein deficiency. Proved and developed technology of pancakes with functional purpose and the main indicators of their quality are presented.Документ Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини(2014) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Розумна, Н. В.Визначено вміст мінерального складу чизкейків з використанням рослинної сировини із заданими критеріями харчової цінності. The content of the mineral composition of cheesecakes with raw plant materials with predetermined criteria nutritional value.Документ Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів(2014) Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана МихайлівнаHозроблено науково обгрунтовані скомплектовані обідні тижневі раціони харчування у двох варіантах збалансованими за основними харчовими речовинами та енергетичною цінністю. The scientifically substantiated weekly diets for lunches in two variations, which are balanced in terms of main nutrients and calories.Документ Харчові раціони для дітей у дошкільних навчальних закладах з використанням біологічно активних компонентів(2014) Пересічний, Михайло Іванович; Магалецька, ІринаВ роботі розглянуто основні проблеми харчування дітей в дошкільних навчальних закладах. Визначено необхідність збагачення харчових раціонів біологічно активними речовинами, природні джерела мінорних речовин. Запропоновано включення меню розробленої кулінарної продукції оздоровчого спрямування. The main nutritional problems of children in preschool institutions are reviewed. The necessity of diet enrichment with bioactive substances, natural sources of minor compounds. A menu is proposed with including of designed culinary healthy products.