Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності(2006) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Петришин, Наталія ЗеновіївнаВ статті проведено аналіз стану сучасного хлібопекарського виробництва, представлені способи підвищення якості хлібобулочних виробів в залежності від хлібопекарських властивостеи борошна та створення виробів з функціональними, оздоровчими властивостями. The analysis of the state of modern bakery production is conducted in the article, presented methods of upgrading of bakery products depending on break-making properties of flour and creation of products with functional properties.Документ Вплив фруктози та пакувальних матеріалів на термін зберігання кристалічного ірису(2008) Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Петришин, Наталія ЗеновіївнаДосліджено вплив фруктози та пакувальних матеріалів на зміну основних показників якості кристалічного ірису протягом гарантійного терміну зберігання. Проведена оцінка якості зразків ірису за комплексним показником. Встановлено раціональне дозування фруктози, спосіб її внесення до рецептури, обрано раціональний пакувальний матеріал, що дозволило збільшити термін зберігання кристалічного ірису.Документ Якість борошна перед замішуванням можна покращити в різний спосіб(2006) Дробот, Віра Іванівна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Білик, Олена АнатоліївнаНаведено доцільність застосування сухої пшеничної клейковини, модифікованих крохмалів, дріжджів спеціалізованих заводів, лецетину, вітамінів у покращання якості хлібобулочних виробів.