Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності
    (2006) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Петришин, Наталія Зеновіївна
    В статті проведено аналіз стану сучасного хлібопекарського виробництва, представлені способи підвищення якості хлібобулочних виробів в залежності від хлібопекарських властивостеи борошна та створення виробів з функціональними, оздоровчими властивостями. The analysis of the state of modern bakery production is conducted in the article, presented methods of upgrading of bakery products depending on break-making properties of flour and creation of products with functional properties.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив фруктози та пакувальних матеріалів на термін зберігання кристалічного ірису
    (2008) Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Петришин, Наталія Зеновіївна
    Досліджено вплив фруктози та пакувальних матеріалів на зміну основних показників якості кристалічного ірису протягом гарантійного терміну зберігання. Проведена оцінка якості зразків ірису за комплексним показником. Встановлено раціональне дозування фруктози, спосіб її внесення до рецептури, обрано раціональний пакувальний матеріал, що дозволило збільшити термін зберігання кристалічного ірису.
  • Ескіз
    Документ
    Якість борошна перед замішуванням можна покращити в різний спосіб
    (2006) Дробот, Віра Іванівна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Білик, Олена Анатоліївна
    Наведено доцільність застосування сухої пшеничної клейковини, модифікованих крохмалів, дріжджів спеціалізованих заводів, лецетину, вітамінів у покращання якості хлібобулочних виробів.