Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Збільшення терміну зберігання хлібного квасу за допомогою ультразвукової кавітації
    (2003) Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Троценко, Павло Олександрович; Носенко, Володимир Єрофійович; Прибильський, Віталій Леонідович
    Оброблення хлібного квасу ультразвуком у кавітаційному режимі підвищує біологічну стійкість напою на 3-4 доби (у 2 рази). Запропонований спосіб оброблення не призводить до помітних фізико-хімічних змінень квасу, не впливає на його органолептичні показники та є екологічно чистим. Розглянутий спосіб дає змогу обробляти готовий квас, а також після попереднього звільнення збродженого сусла від мікроорганізмів, зокрема після фільтрації. Низька температура оброблення (30...35 °С) є передумовою для збереження у квасі більшості термонестійких біологічно активних речовин.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження закономірностей сушіння квасних комбінованих заквасок
    (2002) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Прибильський, Віталій Леонідович; Данилевська, Ліза Bасилівна
    Встановлено доцільність використання розпилювального методу висушування квасної комбінованої закваски. Проведено необхідні дослідження для розроблення промислового способу висушування квасної комбінованої закваски.
  • Ескіз
    Документ
    Приготування хлібного квасу із зернового екстракту тритікале
    (2011) Бойко, М. І.; Прибильський, Віталій Леонідович; Бондар, Микола Васильович
    Метою даної роботи є удосконалення технології квасу за рахунок вибору найкращої сировини для приготування квасу, розширення асортименту натуральних квасів бродіння, а також визначення можливості використання в технології хлібного квасу нового штаму дріжджів.