Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Збільшення терміну зберігання хлібного квасу за допомогою ультразвукової кавітації(2003) Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Троценко, Павло Олександрович; Носенко, Володимир Єрофійович; Прибильський, Віталій ЛеонідовичОброблення хлібного квасу ультразвуком у кавітаційному режимі підвищує біологічну стійкість напою на 3-4 доби (у 2 рази). Запропонований спосіб оброблення не призводить до помітних фізико-хімічних змінень квасу, не впливає на його органолептичні показники та є екологічно чистим. Розглянутий спосіб дає змогу обробляти готовий квас, а також після попереднього звільнення збродженого сусла від мікроорганізмів, зокрема після фільтрації. Низька температура оброблення (30...35 °С) є передумовою для збереження у квасі більшості термонестійких біологічно активних речовин.Документ Дослідження закономірностей сушіння квасних комбінованих заквасок(2002) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Прибильський, Віталій Леонідович; Данилевська, Ліза BасилівнаВстановлено доцільність використання розпилювального методу висушування квасної комбінованої закваски. Проведено необхідні дослідження для розроблення промислового способу висушування квасної комбінованої закваски.Документ Приготування хлібного квасу із зернового екстракту тритікале(2011) Бойко, М. І.; Прибильський, Віталій Леонідович; Бондар, Микола ВасильовичМетою даної роботи є удосконалення технології квасу за рахунок вибору найкращої сировини для приготування квасу, розширення асортименту натуральних квасів бродіння, а також визначення можливості використання в технології хлібного квасу нового штаму дріжджів.