Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Соєвмісний білковий компонент – перспективний інгредієнт замороженого десерту(Продовольча індустрія АПК, 2014) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаВисвітлено технологію замороженого десерту з фруктозою з додаванням білкової добавки - соєвмісного білкового компонента. Обгрунтовано технологічні параметри його виробництва, та досліджено амінокислотний склад. Встановлено відповідні режими фрезерування замороженого продукту. Deals with the technology of frozen dessert with fructose adding protein supplements - soybean protein component. Grounded technological parameters of production, and investigated the amino acid composition. Determined appropriate modes milling of frozen food.Документ Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром(2012) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Савченко, Олександр АркадійовичОбґрунтована доцільність збагачення згущених молочних консервів з плодово-ягідною сировиною та вітамінно-мінеральними комплексами. Розрахований рівень забезпеченості добового раціону харчування людей різних вікових категорій у вітамінах та мінеральних речовинах за умов споживання згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами. The enrichment of canned condensed milk with fruit and berry raw materials is expediency. As fillers recommended fruit syrups in which vitamins and mineral elements act as biologically active substances causes the increase of food and biological value of finished products condensed. Based on the above integral soon, proved that the concentration of condensed canned milk with vitamins and minerals only at the expense of fruit syrups are insufficient and insignificant. Therefore recommended enrich condensed canned milk with vitamin-mineral complexes. Calculated level of provision of daily diet of people of different age groups for vitamins and minerals under consumption of enriched vitamin-mineral complex condensed canned milk with sugar and fruit syrups.Документ Перспективи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами(2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаНаведено сучасний асортимент згущених молочних консервів з цукром на українському ринку. Обгрунтовано вибір плодово-ягідних сиропів у якості наповнювачів та спосіб їх внесення в згущений молочний продукт. Встановлено, що доза внесення плодово-ягідних сиропів має становити 13-18%.Документ Способи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами(2012) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Скорченко, Тетяна АнатоліївнаОбґрунтовані способи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами, що виготовляються з метою розширення асортименту молочних консервів на ринку Україні та розроблення нових видів згущених продуктів з підвищеною біологічною цінністю. Доведена доцільність використання в якості наповнювачів плодово-ягідних сиропів. Визначені реологічні та органолептичні показники згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами.Документ Визначення реологічних характеристик згущених молочник консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами(2012) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Скорченко, Тетяна АнатоліївнаВизначено реологічні характеристики згущених молочних консервів з цукром та різними плодово-ягідними наповнювачами. Застосування сиропів і джемів у технології виробництва згущених молочних консервів з цукром сприяє зменшенню в’язкості готових продуктів та збільшенню тривалості руйнування структури у продуктах з плодово-ягідними джемами.