Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Вплив вуглеводного складу на вміст вільної та капілярної вологи у згущених молочних консервах
    (Продовольча індустрія АПК, 2014) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Термогравіметричним методом визначено кількісний вміст вільної та капілярної (зв’язаної) вологи, хроматографічним методом - вуглеводний склад у згущених молочних консервах з цукром і плодово-ягідними сиропами. Доведено залежність масової частки зв’язаної вологи від вуглеводного складу згущених молочних консервів. Were defined the quantitative content of free and bound moisture in condensed milk with sugar and fruit syrups by thermogravimetric method, the carbohydrate composition - by chromatographic method. Dependents of the mass fraction of bound moisture from carbohydrate composition of condensed canned milk was proved
  • Ескіз
    Документ
    Збалансованість згущених молочних консервів
    (продовольча індустрія АПК, 2012) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Савченко, Олександр Аркадійович
    Методом рідинної хроматографії визначено вуглеводний склад згущених молочних консервів з цуром і плодово-ягідними сиропами. Враховуючи глікемічність розроблених продуктів, доведена доцільність часткової замінн молочної сировини на рослинну.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами
    (2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна
    Наведено сучасний асортимент згущених молочних консервів з цукром на українському ринку. Обгрунтовано вибір плодово-ягідних сиропів у якості наповнювачів та спосіб їх внесення в згущений молочний продукт. Встановлено, що доза внесення плодово-ягідних сиропів має становити 13-18%.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості технології згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами
    (2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Рябоконь, Наталія Валеріївна
    Наведено сучасний асортимент згущених молочних консервів з цукром. Обґрунтовано вибір плодово-ягідних наповнювачів. Описано технологічні операції виробництва згущених консервів з незбираного та сухого молока. Обґрунтований спосіб внесення плодово-ягідних сиропів у згущені молочні продукти.