Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами
    (2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Рябоконь, Наталія Валеріївна
    Наведено сучасний асортимент згущених молочних консервів з цукром на українському ринку. Обгрунтовано вибір плодово-ягідних сиропів у якості наповнювачів та спосіб їх внесення в згущений молочний продукт. Встановлено, що доза внесення плодово-ягідних сиропів має становити 13-18%.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості технології згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами
    (2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Рябоконь, Наталія Валеріївна
    Наведено сучасний асортимент згущених молочних консервів з цукром. Обґрунтовано вибір плодово-ягідних наповнювачів. Описано технологічні операції виробництва згущених консервів з незбираного та сухого молока. Обґрунтований спосіб внесення плодово-ягідних сиропів у згущені молочні продукти.
  • Ескіз
    Документ
    Способи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами
    (2012) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Обґрунтовані способи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами, що виготовляються з метою розширення асортименту молочних консервів на ринку Україні та розроблення нових видів згущених продуктів з підвищеною біологічною цінністю. Доведена доцільність використання в якості наповнювачів плодово-ягідних сиропів. Визначені реологічні та органолептичні показники згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення реологічних характеристик згущених молочник консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами
    (2012) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Визначено реологічні характеристики згущених молочних консервів з цукром та різними плодово-ягідними наповнювачами. Застосування сиропів і джемів у технології виробництва згущених молочних консервів з цукром сприяє зменшенню в’язкості готових продуктів та збільшенню тривалості руйнування структури у продуктах з плодово-ягідними джемами.