Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Харчова промисловість Житомирської області: економічні та організаційно-культурні чинники розвитку(2010) Харчишина, Олена ВолодимирівнаПодано результати дослідження сучасного стану підприємств харчової промисловості Житомирської області. Досліджено сировинну базу харчової промисловості області. Подано оцінку тенденцій і факторів розвитку підприємств з виробництва харчових продуктів і напоїв. Розглянуто результати анкетного дослідження організаційної культури підприємств області. Описано вплив організаційної культури на стан підприємств харчової промисловості.Документ Створення корпоративного навчального центру як інструмент формування організаційної культури підприємств харчової промисловості(2011) Харчишина, Олена Володимирівна; Харчишина, Елена Владимировна; Kharchyshyna, OlenaУзагальнено передумови і досвід створення корпоративних учбових центрів для навчання персоналу. Описано переваги корпоративного навчального центру як інструменту формування організаційної культури. Розглянуто особливості та напрями діяльності корпоративних навчальних центрів в умовах підприємств харчової промисловості.Документ Використання методу багатомірного факторного аналізу в процесі діагностики організаційної культури підприємств харчової промисловості(2011) Харчишина, Олена ВолодимирівнаРозглянуто результати застосування методу багатомірного факторного аналізу в процесі оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості. Первинні фактори розраховані на основі результатів анкетування керівників підприємств харчової промисловості Житомирської області. Визначено п’ять синтетичних факторів формування організаційної культури на досліджуваних підприємствах.Документ Економічні, організаційні та культурні чинники розвитку галузі харчової промисловості України(Національний університет харчових технологій, 2011) Харчишина, Олена ВолодимирівнаДосліджено сучасний стан та основні тенденції розвитку галузі харчової промисловості України, подано оцінку економічних, організаційних та культурних факторів розвитку. Оцінка основних тенденцій розвитку галузі харчової промисловості здійснена з врахуванням стану організаційної культури підприємств як важливої складової системи управління.Документ Організаційна культура в системі менеджменту підприємств харчової промисловості(2011) Харчишина, Олена ВолодимирівнаПодано результати дослідження сучасного стану підприємств харчової промисловості Житомирської області. Подано оцінку тенденцій і факторів розвитку підприємств з виробництва харчових продуктів. Узагальнено особливості методики ОСАІ.Документ Діагностика організаційної культури підприємств(НУХТ, 2010) Харчишина, Олена ВолодимирівнаПодано порівняльну оцінку методик дослідження організаційної культури підприємств. Узагальнено особливості методики ОСАІ, описано результати дослідження за цією методикою організаційної культури окремих підприємств харчової промисловості. Зроблено висновки про перспективи використання методики ОСАІ у вітчизняних умовах.Документ Перспективи використання методу ієрархічного кластерного аналізу в процесі діагностики організаційної культури підприємств харчової промисловості(2011) Харчишина, Олена ВолодимирівнаРозглянуто результати застосування методу ієрархічного кластерного аналізу з метою оцінки організаційної культури підприємств. Первинні змінні розраховані на основі результатів анкетування керівників підприємств харчової промисловості Житомирської області. В результаті аналізу досліджувані підприємства поділені на три кластери, що дало можливість здійснити поглиблену діагностику організаційної культури.Документ Організаційна культура як важлива складова системи управління підприємствами(2012) Харчишина, Олена ВолодимирівнаУзагальнено результати досліджень щодо значення організаційної культури підприємства і методики її діагностики. Розглянуто результати застосування методів анкетного обстеження і багатомірного факторного аналізу в процесі оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості. Визначено п’ять синтетичних факторів формування організаційної культури на досліджуваних підприємствах.