Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Зберігання зерна в поліетиленових мішках
    (2010) Шаповаленко, Олег Іванович; Скорикова, Ганна Іванівна; Харченко, Євген Іванович; Штика, Ярослав Андрійович; Павлушенко, В. М.
    В статті наведено результати досліджень показників якості зерна при тривалому зберіганні пшениці у поліетиленових мішках, а також результати досліджень змін показників якості борошна виробленого із цього зерна пшениці.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості суміші пшеничного та горохового борошна та змін при зберіганні
    (2009) Шаповаленко, Олег Іванович; Скорікова, Ганна Іванівна; Польовик, Л. В.; Харченко, Євген Іванович
    В статті наведено результати дослідження змін показників якості суміші пшеничного та горохового борошна при зберіганні за різного вмісту горохового борошна у суміші. mix of a wheaten and pea flour are resulted at storage at the different maintenance of a pea flour in a mix.
  • Ескіз
    Документ
    Мікробіологічний стан екструдованих зернових сумішей з насінням льону
    (2009) Шаповаленко, Олег Іванович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Андрій Васильович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Перегуда, Микола Антонович
    В статті розглянуто питання зміни мікрофлори розроблених екструдованих зернових сумішей з насінням льону під час зберігання за температури 0 та +20 °С. In article the question of change of microflora developed grain mixes with seeds of flax in the course of storage is considered at temperature 0 and +20 °C.
  • Ескіз
    Документ
    Зміна якості ліпідного комплексу екструдованих зернових сумішей у процесі їхнього зберігання
    (2005) Шаповаленко, Олег Іванович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна
    Вивчено зміни якості ліпідного комплексу екструдованих зернових сумішей у процесі їхнього зберігання.
  • Ескіз
    Документ
    Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю
    (2011) Почеп, Володимир Анатолійович; Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Голота, Мар'яна Богданівна; Осітнянко, Олег Миколайович
    В статті наведено інформацію про пшеничні висівки, мелясу, кухонна сіль та попит на них.Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення меляси – 1…3 %, кухонної солі – 0,5…1,0 %.Також було досліджено вплив меляси і кухонної солі на процес зберігання гранул в герметичній тарі без стадії охолодження. Температура зберігання – 18…20 ºС.