Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив конструктивних чинників відцентрово-пневматичної форсунки на дисперсність факелу розпилення пивних дріжджів(2012) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичПроведено аналіз чинників, які впливають на процес розпилення дріжджової суспензії, встановлено залежність медіального діаметра краплин пивних дріжджів від швидкості газорідинної суміші у відцентрово-пневматичній форсунці та розподілення краплин дріжджів у факелі форсунки. An analysis of factors influencing the process of spraying a suspension of yeast, established the dependence of the medial diameter of the drops of brewer's yeast on the speed of gas-liquid mixture in a centrifugal-pneumatic nozzle and the distribution of the drops of yeast in the facula injector.Документ Визначення висоти зони активного теплообміну у процесі сушіння пивних дріжджів у вібропсевдозрідженому шарі інертного матеріалу(2012) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичУ статті наведено результати дослідження зміни температури теплоносія по висоті вібропсевдозрідженого шару інертного матеріалу при активній циркуляції його в об’ємі камери сушіння.Документ Пивні дріжджі як об'єкт сушіння(2005) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичРозглянуто пивні дріжджі якоб'єкг сушіння і як вторинні сировинні ресурси та перспективи їх використання.Документ Дослідження термічних та фізико хімічних властивостей пивних дріжджів(2006) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичДосліджено фізичні й теплофізичні характеристики пивних дріжджів, а також фізико-хімічні процеси, що відбуваються в них під час нагрівання і охолодження з метою визначання тепломасо-обмінних характеристик їх сушіння зі збереження властивостей вихідного продукту для подальшого використання як харчових добавок.Документ Дослідження закономірності кінетики сушіння пивних дріжджів(2006) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович; Малецька, К. Д.Досліджено кінетику процесу сушіння пивних дріжджів у тонкому шарі і одиничних краплин. Отримано експериментальні криві зміни температури і маси тонкого шару дріжджів від тривалості сушіння й температури теплоносія, а також температурні криві сушіння одиничних краплин у потоці теплоносія.Документ Дослідження в'язкості пивних дріждів(2006) Яровий, Володимир Леонідович; Якобчук, Роман ЛеонідовичДосліджено структурно-механічні властивості пивних дріжджів на прикладі в’язкості, а також вплив на в’язкість концентрації, температури та однорідності дріжджової суспензії.