Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
252 результатів
Результати пошуку
Документ Можливість використання нетрадиційних кормових домішок в тваринництві(1998) Циганков, Сергій Петрович; Грек, Олена Вікторівна; Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаВ статті представлені нові можливості використання нетрадиційних домішок в тваринництві, були досліджені які відходи можуть бути використані як додаткове джерело кормових продуктів. The article presents new possibilities of using non-traditional impurities in livestock, and it was investigated which waste can be used as an additional source of fodder products.Документ Получение жиробульонной смеси при тепловой обработке кости(1984) Гончаров, Георгий ИвановичРазработан способ получения жиробелковой эмульсии путем обработки кости паром. Определены параметры тепловой обработки сырья для получения продукта с высоким выходом и лучшими органолептическими показателями. Worked out a process for producing an emulsion of protein and fat by steam treatment for bone. Worked out the parameters of the thermal treatment of feedstock to produce a product with a high mass of exit and better organoleptic.Документ Влияние продолжительности тепловой обработки на качество костных бульйонов(1981) Гончаров, Георгий Иванович; Тульчевский, Михаил ГригорьевичВ работе определены оптимальная продолжительность тепловой обработки кости паром для получения бульона с максимальной концентрацией сухих, азотистых, экстрактивных веществ и высокими органолептическими показателями. Underway we define the optimal duration of heat steam treatment for bone for receipt broth with a maximum concentration of dry, nitrogen’s, extractives substances and with high organoleptic.Документ Механічне оброблення м’яса в технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна(2004) Гащук, Олександра ІзидорівнаВ даній статті наведено науково обґрунтовано механічне оброблення м’яса, визначено параметри процесу масажування. Результати досліджень використано при розробленні технологічного регламенту виробництва шинкових виробів з використанням текстурованного квасолевого борошна. In this paper are scientifically justified machining meat, the parameters of the process of massaging. The research results were used in developing the technological requirements of production shynkovyh products using teksturovannoho bean flour.Документ М’ясо птиці – дієтичне, а галузь перспективна і економічно вигідна(2006) Пешук, Людмила ВасилівнаВ даній статті наведено характеристику м’яса різних видів птиці, а також характеристику деяких порід птиці. In this paper, the characteristics of meat of different species of birds as well as the characteristics of some species of birds.Документ Дослідження механізму антиоксидантного впливу соняшникового фосфатидного концентрату на окиснення соняшникової олії(2009) Демидов, Ігор Миколайович; Демидова, Анастасія Олександрівна; Пешук, Людмила ВасилівнаУ статті наведена проблема окислюваного псування, вплив антиоксидантів природного походження. The article presents the problem okyslyuvanoho damage, exposure to naturally occurring antioxidants.Документ Дослідження використання харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізом(2009) Ощіпок, Ігор Миколайович; Ярошевич, Володимир Ігорович; Пасічний, Василь Миколайович; Бойко, B. C.У статті викладені результати досліджень технологічних характеристик та зміни мікробіологічних показників м’ясних фаршів в процесі посолу. This paper presents the results of research and technological characteristics change microbiological minced meat during salting.Документ Визначення споживчої вартості комбінованих м`ясопродуктів(2003) Пасічний, Василь МиколайовичУ цій статті наведено приклад розрахунку споживчої вартості та результати обрахунку групи паштетних, варених і варено-копчених ковбас за алгоритмом рангового оцінювання комбінованих м`ясопродуктів, а також дано аналіз запропонованого нижче методу комплексного рангового оцінювання харчових продуктів і, зокрема, комбінованих м’ясопродуктів заданого хімічного складу. This article provides an example of calculating the use value and the results of the calculation by group paste, boiled and boiled-smoked sausages by estimation algorithm combined meat products, as well as an analysis of the proposed method is integrated comprehensive rank evaluation of food and, in particular, the combined meat products given chemical composition.Документ Комбіновані м’ясопродукти з білковими добавками тваринного і рослинного походження(2002) Клименко, Михайло Миколайович; Пасічний, Василь Миколайович; Штонда, Оксана Анатоліївна; Сосіна, Ольга ВолодимирівнаУ статті йдеться про розроблення вдосконалених технологій по виробництву комбінованих м’ясопродуктів з підвищеним білковим, мінеральним та вітамінним вмістом, створення збалансованих за харчовою цінністю продуктів з використанням рослинної і тваринної сировини. The article deals with the development of advanced technologies for the production of meat products combined with a high protein, mineral and vitamin content creation balanced by the nutritional value of products using plant and animal material.Документ Рангове оцінювання комбінованих м’ясопродуктів(2002) Пасічний, Василь МиколайовичУ статті запропоновано та обгрунтовано новий метод комплексного оцінювання комбінованих м’ясопродуктів заданого хімічного складу. The paper proposes a new method and reasonably comprehensive assessment of combined meat given chemical composition.