Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Improving of oat malt technology
    (2013) Yemelyanova, Nina; Mukoid, Roman
    Also was found that during malting of bare-grained oat content of biologically active substances increases significantly. Thus the content of fats and proteins decreases. Optimal technological parameters of bare-grained oats malting are as follows: temperature with a gradual increase from 14 to 17 °C, humidity 41…42 %, duration 4…4,5 days.
  • Ескіз
    Документ
    Цукри вівсяного солоду
    (2013) Василів, Володимир Павлович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Чумакова, Олена Володимирівна; Безсмертна, Л. О.; Бойко, Юрій Іванович
    Стаття присвячена вивченню впливу процесу солодорощення на зміни вмісту цукрі різних сортів вівса. The paper is devoted to study of mpact of the malting process on sugar content changes of different varieties of oats.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження зміни мікрофлори вівса нових сортів у процесі солодорощення
    (2011) Савченко, Тетяна Віталіївна; Мукоїд, Роман Миколайович; Грегірчак, Наталія Миколаївна
    Метою досліджень було встановлення зміни мікрофлори зерна вівса двох нових перспективних голозерних сортів «Скакун», «Саломон» у процесі солодорощення, а також порівняння загального обсіменіння готового солоду із зразками нативного зерна вівса.
  • Ескіз
    Документ
    Овес голозерний – сировина для лікувально-дієтичних продуктів
    (2010) Мукоїд, Роман Миколайович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Українець, Анатолій Іванович; Свидинюк, Іван Миколайович
    За вмістом білкових речовин і жиру голозерний овес значно переважає звичайний, а вміст клітковини в голозерному вівсі у п'ять разів менший, ніж у звичайному. Завдяки таким особливостям хімічного складу зерна голозерний овес може бути цінною сировиною для виготовлення лікувально-дієтичних харчових продуктів.