Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
146 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту холодних закусок для ресторану першого типу(2024) Козак, Аліна ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології основних страв у лікувальному та дієтичному харчуванні для спеціалізованого ЗРГ(2024) Гончаренко, Максим ВікторовичДокумент Удосконалення технології перших страв з метою розширення асортименту для ресторану першого класу(2024) Медвєдєв, Єгор СергійовичДокумент Особливості технології м’ясних страв з використанням нетрадиційної сировини(2024) Скрипка, Денис ОлексійовичДокумент Документ Проєктування виробництва по виготовленню та поліграфічному оформленню поліграфічної упаковки для яєць накладом 1 млн. штук на рік(2024) Мельничук, Руслан АндрійовичДокумент Документ Удосконалення технології виробництва снеків з кабачків(2024) Черненко, Віктор ЮрійовичДокумент Дезодорація арахісово-соняшникової купажованої олії у цеху потужністю 142 т за добу(2024) Нестеренко, Антон АнатолійовичДокумент Культивація Acinetobacter sp. для одержання етаполану(2024) Гіренко, Микита Данилович