Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології кондитерського виробу «Макарон» з впровадженням її на проєктованому підприємстві в м. Київ(2024) Давидюк, Юлія ВасилівнаДокумент Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів в кондитерському цеху ТОВ «Маковичок» в м. Лебедин Сумської області(2024) Ковальов, Сергій ОлексійовичДокумент Проєкт кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Кременець Тернопільської області(2023) Неход, Інна АнатоліївнаДокумент Проєкт виробництва кексу оздоровчого призначення, збагаченого сушеним манго та фундуком(2022) Домчук, Ольга СергіївнаДокумент Документ Проєкт виробництва кексу «Веснянка», збагаченого композицією рослинних олій і порошками з гарбуза, кориці та вичавок мандарину(2020) Луценко, Валерія Вікторівна