Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології майонезних продуктів з підвищеною окисною стабільністю жирової фази(2024) Дідківський, Валентин АнатолійовичДокумент Документ Проект цеху підготовки інгредієнтів та їх купажування з удосконаленням технології ординарних коньяків потужністю 110 тис. пляшок на рік(2021) Сидоренко, Валентин ОлеговичДокумент Проект цеху зброджування відновленого яблучного соку та купажування інгредієнтів для отримання плодово-ягідного вина потужністю 20 тис. дал на рік(2020) Симаненко, Катерина Сергіївна