Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
107 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту в меню основних страв для ресторану першого типу(2024) Мисюра, Оксана ОлегівнаДокумент Розроблення технології одержання комплексу біологічно активних речовин кошиків арніки гірської (Arnica montana)(2024) Лихачов, Дмитро ОлександровичДокумент Документ Організація виробництва м'ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 9,4 т виробів за зміну у м.Рівне(2024) Затолюк, Наталія ВолодимирівнаДокумент Документ Проєкт відділення приготування лікерів лікеро-горілчаного заводу потужністю 600 тис. дал з впровадженням сучасних способів і обладнання(2024) Мнушко, Анна ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології отримання гліцерину(2023) Яковенко, Ірина ВікторівнаДокумент Удосконалення технології натрій лаурилсульфату(2023) Микитенко, Аліна Фірузівна