Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології ікри овочевої для дієтичного харчування у ЗРГ(2024) Бобін, Микита АндрійовичДокумент Документ Дослідження параметрів технологічного процесу фомоутворення транспортного пакету(2024) Негода, Дмитро ЮрійовичДокумент Дослідження параметрів технологічного процесу подачі сипких харчових продуктів в упаковку(2024) Розумний, Олег ВолодимировичДокумент Розробка портального робота-маніпулятора для пакування штучних крихких виробів, продуктивністю 2000 шт/год(2023) Ємельянов, Дмитро ВолодимировичДокумент Проєкт виробництва кисломолочного сиру, збагаченого пюре з гарбуза та апельсиновими вичавками(2023) Гаврилюк, Олександр МиколайовичДокумент Удосконалення способу виробництва вафель оздоровчого призначення з додаванням пророщеного зерна пшениці та порошків з імбиру і обліпихи(2023) Клеймьонова, Олена ГеннадіївнаДокумент Удосконалення способу виробництва пісочного печива оздоровчого призначення з використанням вівсяного борошна, ягід журавлини та кунжуту(2023) Данилюк, Михайло ОлексійовичДокумент Проєкт технічного переоснащення ТОВ "Черкасихліб ТД" з впровадженням кулера для охолодження хліба(2023) Шевченко, Анна ВікторівнаДокумент Розробка інтелектуальної автоматизованої системи керування процесом виготовлення кисломолочного сиру(2023) Сімейко, Марина Леонідівна