Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології грибних паштетів для дієтичного харчування(2024) Чепурська, Каріна ВолодимирівнаДокумент Вибір та обґрунтування способів деалкоголізації в технології безалкогольних виноградних вин(2023) Самарін, Володимир ОлександровичДокумент Дослідження технології столових вин з використанням дріжджів роду Metschnikowia(2022) Гаркавенко, Марія ОлександрівнаДокумент Документ Розроблення технології молочних цукерок для веганів з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Іллінці Вінницької області(2021) Пахольченко, Анна Андріївна