Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу збільшення норм додавання α-амілази та глюкоамілази на повноту зброджування крохмалевмісного сусла(2022) Харевич, Яна МиколаївнаДокумент Одержання глюкоамілази Aspergillus oryzae твердофазним культивуванням(2021) Подолянчук, Валентин ЛеонідовичДокумент Дослідження та удосконалення технології зброджування сусла із меляси з використанням осмофільних термотолерантних дріжджів(2021) Титарчук, Аліна СергіївнаДокумент Дослідження технологічного процесу вилучення цукристих речовин зі стебел сорго та одержання сиропу(2021) Яремчук, Максим ВолодимировичДокумент Одержання глюкоамілази культивуванням Aspergillus awamori(2021) Афанасьєв, Ілля Дмитрович