Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Проект відділення ферментації пивзаводу потужністю 11 млн дал пива на рік з впровадженням способів мінімізації вмісту діацетилу в пиві(2023) Гаврилюк, Андрій ВолодимировичДокумент Обґрунтування і вибір раціональної технології охмелення пивного сусла(2023) Максян, Альона ГригорівнаДокумент Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 4,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією головного бродіння та доброджування пива(2022) Сокульський, Едуард ОлексійовичДокумент Документ Розробка системи автоматизації процесу доброджування пива(2021) Апціаурі, Михайло ГівійовичДокумент Обґрунтування та вибір хмелепродуктів і сортів хмелю для ефективного холодного охмелення пива(2021) Мялковська, Олена Володимирівна