Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології отримання аспартаму(2023) Яснець, Юлія РоманівнаДокумент Удосконалення технології отримання гліцерину(2023) Яковенко, Ірина ВікторівнаДокумент Удосконалення технології виробництва пектину з яблучних вичавків(2023) Сидоренко, Владислава ВіталіївнаДокумент Удосконалення технології отримання желатину(2023) Д’яченко, Максим АндрійовичДокумент Удосконалення технології ультрамарину(2023) Бодяк, Юлія МихайлівнаДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки дерматологічної сироватки дозою 30 мл(2023) Гапонюк, Наталія ІгорівнаДокумент Еко-готель в смт Славське Львівської області(2023) Панасевич, Анна МихайлівнаДокумент Туристичний готель з новітніми еко-технологіями в м. Ужгород Закарпатської області категорії 3*(2023) Кім, Анна АндріївнаДокумент Організація виробництва в ковбасному цеху в м. Суми з впровадженням асортименту паштетних консервів(2022) Підлужна, Анастасія ВолодимирівнаДокумент Впровадження виробництва сирокопчених ковбас у цеху потужністю 12,5 т виробів за зміну(2022) Антоненко, Максим Юрійович