Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології салатів для кафе загального типу(2024) Пенцак, Світлана АнатоліївнаДокумент Удосконалення технології сиркової маси з кунжутом та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 55 т за добу(2024) Халаімова, Олександра АндріївнаДокумент Удосконалення способу виробництва пісочного печива оздоровчого призначення з використанням вівсяного борошна, ягід журавлини та кунжуту(2023) Данилюк, Михайло ОлексійовичДокумент Удосконалення технології страв японської кухні для спеціалізованого ресторану(2022) Кріпкий, Андрій ОлександровичДокумент Розширення асортименту страв із птиці в м’ясному ресторані(2022) Гранат, Денис СергійовичДокумент Розроблення технології салатних самбуків з кунжутним насінням для літніх людей(2021) Кучерявий, Ігор АндрійовичДокумент Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинних консервів, збагачених біоактивованим нутом та кунжутом(2021) Дячук, Олена ДмитрівнаДокумент Проект виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення з додаванням маку, кунжуту та горіха волоського(2020) Пальченко, Аліна Анатоліївна