root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бойко, Богдан Григорович
1
search.filters.author.Смілик, Артем Романович
1
search.filters.author.Четвертіновська, Оксана Петрівна
1
search.filters.author.Щербацька, Інна Сергіївна
Ключові слова
search.filters.subject.листкове тісто
2
search.filters.subject.заклад ресторанного господарства
2
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
2
search.filters.subject.організаційна структура
1
search.filters.subject.борошняні кондитерські вироби
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023 - 2024
4
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.листкове тісто
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Удосконалення технології виробів із листкового тіста для ресторану
(
2024
)
Бойко, Богдан Григорович
Показати більше
Документ
Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів та модернізація кондитерського цеху ПрАТ «Дніпропетровський хлібозавод №9»
(
2024
)
Смілик, Артем Романович
Показати більше
Документ
Удосконалення рецептури та способу виготовлення листкових борошняних кондитерських виробів, збагачених пюре обліпихи та цукатами з гарбуза
(
2024
)
Четвертіновська, Оксана Петрівна
Показати більше
Документ
Удосконалення технології виробів із листкового тіста в умовах кафе-пекарні
(
2023
)
Щербацька, Інна Сергіївна
Показати більше