Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження умов приготування і зберігання пивних дріжджів на їх біосинтетичну активність(2024) Кравчук, Анастасія ВасилівнаДокумент Проект відділення ферментації пивзаводу потужністю 11 млн дал пива на рік з впровадженням способів мінімізації вмісту діацетилу в пиві(2023) Гаврилюк, Андрій ВолодимировичДокумент Проект бродильного відділення пивзаводу потужністю 2 млн дал на рік з інтенсифікацією доброджування та дозрівання пива(2021) Попівнич, Марина ОлегівнаДокумент Дослідження впливу температури приготування і зберігання пивних дріжджів на їх бродильну активність(2021) Кірічевська, Яна ВлодимирівнаДокумент Удосконалення технології молодого пива з використанням нетрадиційної сировини(2020) Медведовська, Олена Олександрівна