Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження роботи та модернізація вовчка з діаметром решіток 114 мм для подрібнення м’яса(2024) Гринкевич, Максим ВікторовичДокумент Організація виробництва м'ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 9,4 т виробів за зміну у м.Рівне(2024) Затолюк, Наталія ВолодимирівнаДокумент Удосконалення технології виробництва панірованих напівфабрикатів з використанням темпури(2024) Тарахтій, Денис ЮрійовичДокумент Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів панірованих крил курячих заморожених(2024) Козка, Олексій ОлеговичДокумент Очищення стічних вод СП ТОВ «Нива Переяславщини»(2023) Тесля, Владислав МаксимовичДокумент Документ Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси напівкопченої «Домашньої на дровах» для оператора ринку ТОВ «МІТ МІКС»(2023) Шевченко, Владислав ОлександровичДокумент Організація виробництва м'ясопродуктів у ТОВ «М'ясокомбінат Ятрань», з розширенням асортименту солених виробів(2023) Забара, Іван ВолодимировичДокумент Організація виробництва та проект ковбасного цеху у ТОВ «Прилуцький птахокомбінат», з впровадженням асортименту паштетів(2023) Мороз, Дар'я ОлександрівнаДокумент Утилізація відходів на ТОВ «Брусилів-м’ясо»(2022) Отрода, Іванна Олегівна