root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
5 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бурлак, Наталія Іванівна
1
search.filters.author.Горбач (Морозюк), Анна Валентинівна
1
search.filters.author.Горбач, Роман Сергійович
1
search.filters.author.Омелянчук, Ілля Миколайович
1
search.filters.author.Пшенічна, Ганна Андріївна
Пошук за іменем автора
search.filters.search.submit
Ключові слова
search.filters.subject.барвники
4
search.filters.subject.кафедра технології консервування
4
search.filters.subject.температура
3
search.filters.subject.антоціани
3
search.filters.subject.екстрагування
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2024
5
Містить файли
5
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.барвники
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 5 з 5
Документ
Удосконалення технології отримання барвників антоціанового ряду із плодово-овочевої сировини
(
2024
)
Бурлак, Наталія Іванівна
Показати більше
Документ
Удосконалення технології отримання харчових барвників із рослинної сировини
(
2023
)
Пшенічна, Ганна Андріївна
Показати більше
Документ
Вдосконалення технології виробництва натуральних харчових барвників з моркви та шавлії
(
2022
)
Горбач (Морозюк), Анна Валентинівна
Показати більше
Документ
Шляхи використання плодово-ягідних соків в технологіях харчових продуктів
(
2022
)
Горбач, Роман Сергійович
Показати більше
Документ
Дослідження способів екстракції антоціанів (Е163) з плодів чорноплідної горобини для виробництва безалкогольних напоїв
(
2021
)
Омелянчук, Ілля Миколайович
Показати більше