Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення конверсійного способу одержання калій нітрату(2023) Гаман, Альвіна ОлександрівнаДокумент Управління безпечністю харчових продуктів в закладах ресторанного господарства при готельному підприємстві(2023) Коротков, Олексій МиколайовичДокумент Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «Поділля-м’ясо», з впровадженням асортименту пельменів(2023) Гнатюк, Максим ВалерійовичДокумент Впровадження виробництва тушкованих консервів у цеху потужністю 16,9 туб консервів за зміну у м. Калуш(2023) Дишкант, Андрій ВолодимировичДокумент Документ Розроблення рецептури лікувально-профілактичного крему з екстрактом прополісу(2023) Репетуєва, Софія СергіївнаДокумент Дослідження і розроблення системи управління якістю на фармацевтичних підприємствах(2023) Новицький, Владислав ВіталійовичДокумент Удосконалення технології виробництва целюлози(2022) Павлюковець, Дмитрій ЮрійовичДокумент Організація виробництва морозива у вафельній продукції в цеху потужністю 6 т готової продукції за зміну(2022) Романюк, Надія ЮріївнаДокумент Організація виробництва незбираномолочних продуктів на підприємстві потужністю переробки 45 т молока за зміну(2022) Фролова, Наталія Альбертівна