root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Божко, Софія Богданівна
1
search.filters.author.Горішній, Павло Олегович
1
search.filters.author.Русин, Софія Богданівна
1
search.filters.author.Тарахтій, Денис Юрійович
Ключові слова
search.filters.subject.коптіння
4
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
3
search.filters.subject.свинина
3
search.filters.subject.соління
3
search.filters.subject.сосиски
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2020 - 2023
4
Містить файли
4
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.коптіння
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Впровадження виробництва ковбасних виробів з м’яса качки на ФОП «Максименко»
(
2023
)
Божко, Софія Богданівна
Показати більше
Документ
Впровадження виробництва сирокопчених ковбас у ковбасному цеху потужністю 13,3 т виробів за зміну
(
2023
)
Русин, Софія Богданівна
Показати більше
Документ
Проект ковбасного цеху потужністю 20,3 т виробів за зміну, з впровадженням виробництва 3,3 т виробів з соленого м'яса на ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат»
(
2022
)
Тарахтій, Денис Юрійович
Показати більше
Документ
Впровадження виробництва 1,1 м’ясних хлібів у ковбасному цеху ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»
(
2020
)
Горішній, Павло Олегович
Показати більше