Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Проєкт цеху молочних напоїв, збагачених насінням льону та кунжуту(2023) Шуба, Аліна МихайлівнаДокумент Удосконалення способу виробництва хліба, з використанням борошна спельти та збагаченого порошком кропиви(2023) Ілюк, Джоана СергіївнаДокумент Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого пектином і болгарським перцем(2022) Загородня, Вікторія ІгорівнаДокумент Проєкт виробництва сиркового десерту, збагаченого порошком із чорної смородини(2022) Дячук, Ольга ВасилівнаДокумент Проєкт виробництва хліба пшеничного, збагаченого житньо-солодовим «Глофа-екстрактом» та порошком червоноплідної горобини(2022) Авдєєва, Поліна ВячеславівнаДокумент Проєкт виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого пшеничними висівками та морквяним пюре(2022) Медушевський, Дмитро СергійовичДокумент Документ Удосконалення рецептури та виробництва напою оздоровчої дії на основі молочної сироватки, збагаченої плодоовочевими соками(2021) Квіташ, Тетяна ОлегівнаДокумент Удосконалення способу виробництва сиркового десерту, збагаченого пюре моркви, помело та інуліном, призначеного для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту(2021) Іноземцева, Кристина ВячеславівнаДокумент Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинного паштету для харчування спортсменів(2021) Гладишева, Олександра Олександрівна