Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології салатів і вінегретів з метою розширення асортименту для кафе загального типу(2024) Ільченко, Дмитро ОлеговичДокумент Удосконалення технології кондитерських борошняних виробів з метою розширення асортименту для кафе - кондитерської(2024) Савченко, Аліна ОлександрівнаДокумент Моделювання рецептур та технологій булочних виробів підвищеної поживної цінності для ЗРГ(2024) Сунгатов, Михайло ВадимовичДокумент Проєкт технічного переоснащення ВАТ "Сарненський хлібозавод" Рівненської області з метою розширення асортименту(2024) Гевак, Марина ВікторівнаДокумент Розширення асортименту салатів та вінегретів для кафе загального типу(2022) Бойко, Ганна СергіївнаДокумент Обгрунтування доцільності виробництва нової продукції на підприємстві(2021) Чорненька, Ілона Ігорівна