Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасні методи проектування харчових виробництв(2007) Блаженко, Сергій Іванович; Беседа, Сергій Дмитрович; Житнецький, Ігор Володимирович; Доломакін, Юрій Юрійович; Маринін, Андрій ІвановичАРМ \VinMachine - САО/СЛЕ система автоматизованого розрахунку й проектування механічного устаткування й конструкції розроблена в НТЦ "Автоматизированное Проектирование Машин" (Російська федерація). Наявні в системі АРМ \VinMachine можливості інструментального забезпечення дозволяють вирішувати велике коло прикладних завдань: 1. Проекту вати механічне устаткування і його елементи з використанням інженерних методик; 2. Проводити аналіз пружно-деформованого стану (з використанням методу кінцевих елементів) тривимірних об'єктів будь-якої складності при довільному закріпленні, статичному або динамічному навантаженні; 3. Створювати конструкторську документацію відповідно до ЄСКД; 4. Використовувати при проектуванні бази даних стандартних виробів і матеріалів, а також створювати власні. AWS \ VinMachine - SAO / fol computer-aided calculation and design and construction of mechanical equipment designed to SEC " Avtomatyzyrovannoe Designing Machines " (Russian Federation). Available in ARM System \ VinMachine possible instrumentation software enables to solve a large range of application problems: 1. Project cottons mechanical equipment and its components using engineering techniques; 2. Conduct analysis of elastic- strain state ( using the Finite Element ) three-dimensional objects of any complexity for arbitrary consolidation , static or dynamic loading ; 3. Create design documentation according to YESKD ; 4. Use when designing a database of standard products and materials, and create your own.Документ Технологічне обладнання галузі : конспект лекцій(2008) Таран, Віталій Михайлович; Бабанов, Геннадій Кузьмич; Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій ДмитровичКурс є основним для формування у спеціаліста творчого потенціалу, необхідного для самостійної постановки нових інженерних задач, пошуку нових конструкторсько-технологічних рішень, які повинні забезпечити підвищення якості продукції, інтенсифікацію виробництва і економію ресурсів. The course is essential for the formation of a specialist creative potential, necessary for independent productions new engineering problems, search New design decisions that should provide improve product quality, intensification of production and conserve resources.Документ Монтаж, ремонт та експлуатація обладнання. Частина IІI. Експлуатація технологічного обладнання(2012) Бабанов, Ігор Геннадійович; Таран, Віталій Михайлович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаБільшість машин, механізмів і агрегатів в м’ясній промисловості працюють в складних експлуатаційних умовах (висока вологість, агресивне середовище). Зниження їх працездатності свідчить про несправності та необхідність ремонту. Комплекс організаційних та технічних заходів з нагляду, догляду та всіма видами ремонту, які проводять по раніше розробленому плану, з метою забезпечення безперебійної роботи обладнання об’єднуються системою планово-попереджувального ремонту (ППР). Використання системи ППР попереджає прогресуючий знос обладнання, забезпечує підтримку його в працездатному стані, створює необхідні умови для його ефективного використання. Most vehicles, machinery and components in the meat industry work in difficult operating conditions (high humidity, aggressive environment). Reduction of disability malfunction and need of repair. Complex organizational and technical measures of supervision, care and all types of repairs that are carried out on the previously developed plan to ensure the smooth operation of the equipment combined system planned preventive maintenance (PPR). Using outage prevents progressive deterioration of equipment, maintains it in working condition, creating the necessary conditions for its effective use.Документ Монтаж, ремонт та експлуатація обладнання. Частина IІ. Ремонт технологічного обладнання(2011) Бабанов, Ігор Геннадійович; Таран, Віталій Михайлович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаБільшість машин, механізмів і агрегатів в м’ясній промисловості працюють в складних експлуатаційних умовах (висока вологість, агресивне середовище). Зниження їх працездатності свідчить про несправності та необхідність ремонту. Комплекс організаційних та технічних заходів з нагляду, догляду та всіма видами ремонту, які проводять по раніше розробленому плану, з метою забезпечення безперебійної роботи обладнання об’єднуються системою планово-попереджувального ремонту (ППР). Використання системи ППР попереджає прогресуючий знос обладнання, забезпечує підтримку його в працездатному стані, створює необхідні умови для його ефективного використання. Most vehicles, machinery and components in the meat industry work in difficult operating conditions (high humidity, aggressive environment). Reduction of disability malfunction and need of repair. Complex organizational and technical measures of supervision, care and all types of repairs that are carried out on the previously developed plan to ensure the smooth operation of the equipment combined system planned preventive maintenance (PPR). Using outage prevents progressive deterioration of equipment, maintains it in working condition, creating the necessary conditions for its effective use.Документ Технологічне обладнання галузі : практикум(2011) Чепелюк, Олександр Миколайович; Беседа, Сергій Дмитрович; Таран, Віталій Михайлович; Бабанов, Ігор ГеннадійовичКурс є основним для формування у спеціаліста творчого потенціалу, необхідного для самостійної постановки нових інженерних задач, пошуку нових конструкторсько-технологічних рішень, які повинні забезпечити підвищення якості продукції, інтенсифікацію виробництва і економію ресурсів. The course is essential for the formation of a specialist creative potential, necessary for independent productions new engineering problems, search New design decisions that should provide improve product quality, intensification of production and conserve resources.Документ Монтаж, ремонт та експлуатація обладнання. Частина I. Монтаж технологічного обладнання(2010) Бабанов, Ігор Геннадійович; Таран, Віталій Михайлович; Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій ДмитровичМонтаж і наладка технологічного обладнання поточно-механізованих ліній і установок харчових виробництв, їх діагностика в процесі ремонту, технічне обслуговування складні та трудомісткі. Дотримання технологічних правил монтажу, налагодження, діагностування и ремонту обладнання, комунікацій конструкцій в ремонтній системі предопределяет їх ефективну та безпечну експлуатацію. Велике значення має кваліфікація і знання досконалої і прогресивної технології виробництва робіт інженерно-технічними робітниками зайнятих виконанням вказаних робіт. Installation and commissioning of process equipment currently mechanized lines plants and food production, their diagnostics in the repair, maintenance maintenance difficult and time-consuming. Compliance with technical rules of construction, installation, diagnostic and repair equipment, the repair of communications structures System predopredelyaet their effective and safe operation. Of great importance is the expertise and knowledge of perfect and progressive technology works engineering and technical workers employed execution of these works.Документ Технологічне обладнання харчових виробництв : методичні вказівки(НУХТ, 2004) Терещенко, Олександр Андрійович; Бабанов, Геннадій Кузьмич; Беседа, Сергій ДмитровичНа прикладі вовчка ДО7-ФВП-160-2 вивчити будову, принцип роботи та компонування механізмів різання, правила монтажу, налагодження, обслуговування і безпечної експлуатації вовчків.Документ Технологічне обладнання харчових виробництв : методичні вказівки(НУХТ, 2004) Терещенко, Олександр Андрійович; Бабанов, Геннадій Кузьмич; Беседа, Сергій Дмитрович; Житнецький, Ігор ВолодимировичНа прикладі кутера Л5-ФКМ розглядається будова, принцип роботи різальних машин, правила їх монтажу, налагодження, обслуговування і безпечної експлуатації.Документ Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Підвісні шляхи підприємств м'ясної промисловості" для студентів спеціальностей 7.090221 "Обладнання харчових виробництв" та 7.091707 "Технологія м'яса і м'ясних виробів" денної та заочної форм навчань(1997) Таран, Віталій Михайлович; Беседа, Сергій ДмитровичМетою роботи є: ознайомлення з конструкціями основних типів підвісних шляхів, їх складовими частинами; вивчення методики розрахунку основних показників конвеєризованих ПШ (продуктивність, довжина, потужність двигуна приводу).