Збалансування жирнокислотного складу соняшникової олії

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження вибору олій з нетрадиційної рослинної сировини для збалансування жирно кислотного складу соняшникової олії.

Опис

Ключові слова

жирнокислотний склад, жирнокислотный состав, fatty acid composition, нетрадиційна олійна сировина, нетрадиционное масляное сырье, alternative oilseeds, збалансування, сбалансирование, balance, купаж, blend, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Гулевата, М. А. Збалансування жирнокислотного складу соняшникової олії / М. А. Гулевата, Ю. Ю. Савчук, С. І. Усатюк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, оліє-жирової та молочної галузей : матер. Третьої міжнар. наук.-техн. конф., 25–26 березня 2014р. – К.: НУХТ, 2014. – С. 149–150.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced