Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв
Файли
Дата
2000
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В підручнику наведено аналіз груп обладнання, який базується на матрицях та функціональних схемах. Це дозволяє охопити всі групи обладнання, оцінити недоліки та перспективи розвитку окремих груп машин. Конструкції в цьому випадку розглядаються на прикладі окремих кращих зразків обладнання.
The textbook provides an analysis of groups of equipment, which is based on a matrix and functional circuits. This allows you to reach all groups of equipment, evaluate shortcomings and prospects of individual groups of machines. Structures treated in this case as an example of some of the best examples of equipment.
Опис
Ключові слова
обладнання, хліб, перемішування, випікання, бродіння, поділ, дозування, equipment, bread, mixing, baking, fermentation, separation, dosing, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв : підручник / О. Т. Лісовенко, О. А. Руденко-Грицюк, І. М. Литовченко та ін. ; за ред. О. Т. Лісовенка. – К. : Наукова думка, 2000. - 284 с.