Деякі аспекти технології бактеріальних препаратів прямого внесення для виробництва сирів швейцарської групи

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведені дані про виробництво сирів швейцарської групи з використанням бактеріальних препаратів прямого внесення. Information is resulted about the production of cheeses of swiss group with the use of bacterial preparations of the direct bringing

Опис

Ключові слова

технологічні фактори, technological factors, бактеріальні препарати, bacterial preparations, якість, quality, твердий сир, hard cheese, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Боднарчук, О. В. Деякі аспекти технології бактеріальних препаратів прямого внесення для виробництва сирів швейцарської групи / О. В. Боднарчук, Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 6., № 2. – С. 190–194.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced