Амінокислотний склад сирників на основі МБК
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі представлено амінокислотний склад сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною.
The paper presents the amino acid composition of cheesecakes on the basis of a milk-protein concentrate with cranberry.
Опис
Ключові слова
сирники, молочно-білковий концентрат, амінокислотний склад, cheesecake, milk-protein concentrate, amino acid composition, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Гніцевич, В. А. Амінокислотний склад сирників на основі МБК / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнародна науково-практична конференція, 5–7 вересня 2017 р. : [матеріали конференції] / під заг. ред. Г. В. Дейниченка. – Харків : ХДУХТ, 2017. – С. 227-228.