Помадна маса
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до виробництва помадних мас з використанням овочевих порошків в підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства. The useful model relates to the food industry, namely, the production of fondant masses using vegetable powders in food processing and catering enterprises.
Опис
Ключові слова
помадна маса, порошок зі шпинату, fondant mass, spinach powder, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент 109346 UA, МПК А23 G 3/00. Помадна маса / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, А. О. Ущаповський; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 01266; заявл. 15.02.2016; опубл. 25.08.2016, Бюл. № 16, 2016 р.