Виявлення фальсифікації насіння чіа
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати дослідження жирнокислотного складу насіння чіа і насіння маку.
The results of the study of the fatty acid composition of chia seeds and poppy seeds are presented.
Опис
Ключові слова
насіння чіа, жирні кислоти, жирнокислотний склад, chia seeds, fatty acids, fatty acid composition, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Віеіра, А. О. Виявлення фальсифікації насіння чіа / А. О. Віеіра, С. І. Усатюк, О. М. Тищенко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ Міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – C. 269-270.