Хліб житній заварний з топінамбуром (Патент на корисну модель № 117311)
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено рецептуру житнього заварного хліба з підвищеною, харчовою та біологічною цінністю, завдяки застосуванню житнього борошна та порошку топінамбура, що дає змогу розширити асортимент виробництва хліба з пікантним смаком. A recipe for rye bread welding made with high, nutritional and biological value has been developed, due to the use of rye flour and topinambur powder, which makes it possible to expand the assortment of bread production with spicy taste.
Опис
Ключові слова
житній хліб, заварка, закваска, порошок топінамбура, масова частка цукру, rye bread, welding, leaven, topinambur powder, content of sugar
Бібліографічний опис
Патент №117311, МПК А21D 2/36(2006.1) A21D 8/02(2006.1). Хліб житній заварний з топінамбуром / Пашова Н. В., Волощук Г. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u20161230 ; заявл. 26.12.2016 ; опубл. 20.06.2017, Бюл. № 12 2017.