Актуальність використання соєвого білку при виробництві страв з кисломолочного сиру
Вантажиться...
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
вегетаріанство, vegetarianism, залізо, iron, ресторанне господарство, restaurant business, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Нєміріч, О. В. Актуальність використання соєвого білку при виробництві страв з кисломолочного сиру / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, О. Д. Голік // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 127.