Проект виробництва плавленого сиру оздоровчого призначення з додаванням шроту гарбузового насіння та порошку кропиви
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
плавлений сир, шрот гарбузового насіння, порошок кропиви, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Побрусило, М. В. Проект виробництва плавленого сиру оздоровчого призначення з додаванням шроту гарбузового насіння та порошку кропиви : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марина Володимирівна Побрусило ; наук. керівник Алла Олексіївна Башта. – Київ, 2020. – 82 с.