Удосконалення елементів GMP системи управління безпечністю тістечок «Картопля» для оператора ринку ТОВ «Київський БКК»
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
тістечка «Бісквітно-кремові», кондитерська галузь, система НАССР, програми-передумови, підприємство ТОВ «Київський БКК», ДСТУ, виробнича практика, обладнання, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Ткаченко, Т. П. Удосконалення елементів GMP системи управління безпечністю тістечок «Картопля» для оператора ринку ТОВ «Київський БКК» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Таісія Павлівна Ткаченко ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 163 с.