Удосконалення способу виробництва солодкого десерту на основі кисломолочного сиру, збагаченого порошками чорниці та смородини

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

чорна смородина, чорниця, рослинні порошки, кисломолочний сир, сирковий десерт, технологічний процес, інновації, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Тягній, В. Ю. Удосконалення способу виробництва солодкого десерту на основі кисломолочного сиру, збагаченого порошками чорниці та смородини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Владислав Юрійович Тягній ; наук. керівник Ірина Юріївна Гойко. – Київ, 2021. – 134 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced