Розроблення технології масла вершкового з смаковим наповнювачем та запровадження даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 45 т за зміну

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

масло вершкове з наповнювачами, кленовий сироп, термостійкість, органолептичні показники, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Олександренко, Б. С. Розроблення технології масла вершкового з смаковим наповнювачем та запровадження даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 45 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Богдан Сергійович Олександренко ; наук. керівник Олена Олександрівна Онопрійчук. – Київ, 2021. – 118 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced