Розроблення технології масла вершкового з смаковим наповнювачем та запровадження даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 45 т за зміну
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
масло вершкове з наповнювачами, кленовий сироп, термостійкість, органолептичні показники, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Олександренко, Б. С. Розроблення технології масла вершкового з смаковим наповнювачем та запровадження даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 45 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Богдан Сергійович Олександренко ; наук. керівник Олена Олександрівна Онопрійчук. – Київ, 2021. – 118 с.