Проєкт виробництва йогурту оздоровчого призначення на основі соєвого молока та безбілкової сироватки
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
йогурт, соєве молоко, безбілкова сироватка, ферментація, Lactobacillus rhamnosus, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Трубайчук, Т. О. Проєкт виробництва йогурту оздоровчого призначення на основі соєвого молока та безбілкової сироватки : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тарас Олегович Трубайчук ; наук. керівник Алла Олексіївна Башта. – Київ, 2021. – 107 с.