Проект цеху підготовки інгредієнтів та їх купажування з удосконаленням технології ординарних коньяків потужністю 110 тис. пляшок на рік
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
спирти коньячні, купажування, складові купажу, фільтрування, оклеювання, охолодження, розлив, укупорювання, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Сидоренко, В. О. Проект цеху підготовки інгредієнтів та їх купажування з удосконаленням технології ординарних коньяків потужністю 110 тис. пляшок на рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валентин Олегович Сидоренко ; наук. керівник Віктор Опанасович Маринченко. – Київ, 2021. – 91 с.