Проект цеху підготовки інгредієнтів та їх купажування з удосконаленням технології ординарних коньяків потужністю 110 тис. пляшок на рік

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

спирти коньячні, купажування, складові купажу, фільтрування, оклеювання, охолодження, розлив, укупорювання, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Сидоренко, В. О. Проект цеху підготовки інгредієнтів та їх купажування з удосконаленням технології ординарних коньяків потужністю 110 тис. пляшок на рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валентин Олегович Сидоренко ; наук. керівник Віктор Опанасович Маринченко. – Київ, 2021. – 91 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced