Управління ризиками при організації дитячого харчування в закладах освіти

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У тезах доповіді висвітлені питання, які потрібно вирішити у сфері безпечності продуктів дитячого харчування, насамперед – це прозорість тендерних угод та їх сумлінне виконання, а також кадрове забезпечення закладів освіти фахівцями, які мають профільну освіту та достатньо знань для контролю процесу виробництва та реалізації страв.

Опис

Ключові слова

харчування у закладах освіти, безпечність, умови, стандарти, nutrition in educational institutions, safety, conditions, standards, НАССР

Бібліографічний опис

Михайлов, Б. Управління ризиками при організації дитячого харчування в закладах освіти / Б. Михайлов // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез доп. V Міжнар. науково-практ. Конференції,11-12 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 87–89.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced