Розроблення технології застосування барвника зелений S (Е142) для виготовлення карамелі

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, харчова добавка Е142, синтетичний барвник зеленого кольору, синтез, технологія карамелі

Бібліографічний опис

Бєлкін, Є. С. Розроблення технології застосування барвника зелений S (Е142) для виготовлення карамелі : кваліфікаційна робота ... магістра : 161 Хімічні технології та інженерія / Євгеній Сергійович Бєлкін ; наук. керівник Галина Миколаївна Біла. – Київ, 2022. – 78 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced