Проект ковбасного цеху потужністю 16,2 виробів за зміну та впровадження виробництва паштетів
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, м'ясні вироби, ковбаси, паштети, сировина, яловичина, свинина, виробництво, обладнання, розрахунок, технологія, обробка
Бібліографічний опис
Повх, І. В. Проект ковбасного цеху потужністю 16,2 виробів за зміну та впровадження виробництва паштетів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ілля Володимирович Повх ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2022. – 103 с.